Home » Våra pass » POWER – eget träningskoncept

POWER – eget träningskoncept

Power är Tullinge gams egna träningskoncept utvecklat för att nå din fulla potential. Power-passen har olika inriktning och leds alltid av en personlig tränare. Därför passar konceptet alltifrån nybörjare till träningsvana – den personliga tränaren  på plats hjälper dig att hitta din nivå.

 

POWER-styrka
Under styrkepassen utmanas du att att belasta din kropp för maximal muskeltillväxt. Vi arbetar med få repetitioner och tunga övningar.

POWER-skivstångsteknik och rörlighet
Här lär vi oss att använda skivstången som träningsredskap med basen i både tyngdlyftning och styrkelyft. Vi fokuserar också på rörlighetsträning som är ett måste för att behärska skivstångens dicipliner.

POWER-funktionell styrka
Basen i all rörelse – både i träning och i övriga livet – bygger på att kroppen är en funktionell enhet som inte begränsas av skador eller inskränkningar i rörlighet. Under det här passet får skapar du dig en bra grund i alla dina kroppsfunktioner för en stark och hållbar kropp. Vi utmanar kroppens samarbetsförmåga i alla rörelseplan och använder utrustning som kettlebells, balansredskap, gummiband, PROCEDOS-mattor och självklart den egna kroppsvikten.