Home » Mot nya lokaler!

Mot nya lokaler!

Kära medlemmar
Sista träningsdag i befintliga lokaler är 26 december 2021. Efter många år på Alfred Nobels Allé flyttar Tullinge Gym till andra lokaler för att
framåt erbjuda ännu bättre träningsmöjligheter i Tullinge. Vi är i skrivande stund mitt i bygglovsprocess som begränsar våra möjligheter att avslöja alla detaljer.

Vi lämnar information löpande i våra kanaler på
Instagram, Facebook och här på vår hemsida tullingegym.se.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar. Vi finns tillgängliga även efter årsskiftet och framåt!


Hälsningar från Peter och Bettan

Kontaktuppgifter:
Mail: info@tullingegym.se
Telefon: 0709-909069

Bakgrund till flytten

Vi har länge sökt möjligheter till utveckling av vår nuvarande verksamhet men begränsats av dålig tillgång till anpassade lokaler i Tullinge, men nu har vi alltså en flytt inom räckhåll! Räckhåll i dubbel bemärkelse – geografiskt några stenkast från vår nuvarande placering och tidsmässigt (i bästa fall) redan i mars!

Vi ser fram emot att slå upp portarna till Tullinges största och mest kompletta träningsanläggning!

Vad händer nu?

Kommunen, som är hyresvärd för våra nuvarande lokaler, har med hänvisning till utbyggnad av gymnasiet sagt upp vårt hyreskontrakt med flytt till årsskiftet (31 december 2021).

Vi har gjort allt i vår makt för att få vara kvar tills vi får tillgång till våra nya lokaler, men kommunen har hittills sagt nej. Vilket i praktiken innebär att vi under en period kommer att stå utan lokaler.

Hur lång perioden blir är ännu inte helt klarlagt men vi kämpar för att göra tidsglappet så kort som möjligt.

Under andra halvan av december påbörjas flytten vilket kan påverka tillgången till viss utrustning. Vi eftersträvar dock att erbjuda bra träningsmöjligheter så länge som möjligt in på mellandagarna. Sista träningsdag blir den 26 december.

Hur blir det med min betalning?

Alla medlemskap med autogiro samt tidsbegränsade abonnemang kommer att stoppas/”frysas” från och med första januari 2022 för att därefter dras igång igen när nya gymmet öppnar. Det innebär att ingen betalning dras under perioden som vi inte kan erbjuda en anläggning.

Önskas ett annat alternativ för ditt pågående medlemskap än ovanstående frysningserbjudande, eller vill du nyttja din friskvårdspeng? Mejla dina önskemål till info@tullingegym.se så hjälper vi dig!

Detta väcker säkert fler frågor än de vi svarat på ovan – vilket vi har all förståelse för! Tyvärr kan vi inte ge mer information om våra nya lokaler än så här i nuläget. Dock hoppas vi kunna återkomma inom en snar framtid med alla spännande nyheter som är på gång!

/Peter och Bettan

Comments are closed.